お知らせ

2023.07.05

RITA戸隠 「戸隠の風土を味わう」ランチコースをはじめます

7月より、戸隠・信州の旬の食材を用いたランチコースをはじめます。

厳しい気候に育まれた戸隠野菜を中心とする、質の高い地域食材。 素材の魅力を引き立てる、戸隠の湧水。 ここでしか食べられないオリジナルフレンチを、ぜひご賞味ください。

価格:3,000円/税込(ドリンクつき)

ご予約:原則、3日前まで(応ご相談)

ご予約方法:お電話/HPより承ります TEL 026-219-3444

※メニューは、手に入る旬の食材に応じて変わりますので、その変化もお楽しみください。 ※予約なしのコース以外のメニューも今まで通りご提供します。

___

MENU Amuse そば粉のタコス 大根餅と小松菜のソース (大根餅・キャロットラペを包んだそば粉のタコス、小松菜と豆腐クリームのソース)

Soup ゴールドラッシュの冷製スープ (長野県産とうもろこし、戸隠の湧水のみでつくった冷製スープ)

Hors-d’œuvre 丸ナスのラタトゥイユ (茄子、トマト、ズッキーニ、ししとう、玉ねぎ、にんにくを使ったラタトゥイユ)

Viande 国産牛のバベットステーキとガーリックきのこピラフ (牛ハラミのステーキとガーリック、きのこのピラフ、オリエンタルソース)

—-

Starting in July, we will begin offering lunch courses using seasonal ingredients from Togakushi and Shinshu. High-quality local ingredients, especially Togakushi vegetables, nurtured in the harsh climate. The spring water from Togakushi enhances the charm of the ingredients. We hope you will enjoy our original French cuisine, which can only be found here.

Price: 3,000 yen, tax included (with drink)

Reservations: In principle, 3 days in advance (please consult with us)

Reservations can be made by phone or through the website.

TEL 026-219-3444

※The menu changes according to the seasonal ingredients available, so please enjoy the changes as well.

※We will still offer menus other than courses without reservations.

___

MENU Amuse Buckwheat Flour Tacos with Daikon Rice Cake and Komatsuna Sauce (Buckwheat flour tacos filled with daikon rice cake and carrot rapé, komatsuna and tofu cream sauce)

Soup Gold Rush Soup (Cold soup made with Nagano corn and Togakushi spring water)

Hors-d’oeuvre Eggplant Ratatouille (Ratatouille with eggplant, tomatoes, zucchini, green peppers, onions and garlic)

Viande Japanese Beef Bavette Steak and Garlic Mushroom Pilaf (Beef halami steak with garlic, mushroom pilaf and oriental sauce)

ホームに戻る